Bejelentkezés   regisztráció   Elfelejtett jelszó  
 
Български
Expat life (CEE region)
Magyarország
Üzleti és humán témában ÍRUNK blogokat, BESZÉLGETÜNK
élő adásban és SZAKTUDÁST osztunk meg egymással.

Témakör: konferencia

TEDx: A motiváció 3.0 fényes gyõzelme

2011.03.29. (Nincs hozzászólás) [szerző: Dr. Németh Zoltán]


TEDxDanubiaPénteken igazi – hátborzongató – részese lehettem egy olyan rendezvénynek, ami jó gyakorlati példája a Daniel Pink által leírt gondolatoknak (lásd korábbi cikk a témában)


Mi is volt ez a rendezvény? Mi is a TEDx?

Valószínûleg a TED videókkal szinte minden kedves olvasó találkozott már, hiszen gyakran kapjuk meg egy-egy színvonalas TED elõadás linkjét és nézzük meg szakmai élvezettel. A TEDx a TED kistestvére. 2009 óta bárkinek van joga ilyet szervezni lokálisan is.

Nehéz lenne általánosan megfogalmazni mit is takar a TEDx kifejezés. A saját definícióm szerint egy határokon átívelõ intellektuális mega klub, ahol a rendkívüli emberek, hasonló teljesítményével találkozhatunk és lehetõségünk van egy inspiráló, innovatív közegben újraértékelni magunkat és környezetünket.

A hivatalos definíció is érdekes:
"A TEDx Danubia egy non-profit alapokon szervezõdõ társadalmi vállalkozás. Társadalmi vállalkozás alatt egyszerûen azt értjük, hogy egy társadalmilag értékes cél érdekében tevékenykedünk, illetve a konferenciákhoz kötõdõ közvetlen költségeken és munkadíjakon felül befolyó minden összeget az alább megfogalmazott – véleményünk szerint rendkívül fontos és inspiráló – ügyre és a körülötte kialakuló közösségre fordítunk."

tovább olvasom  
Cimkék: TED, TEDx, konferencia
TEDxDanubia

2010.09.30. (Nincs hozzászólás) [szerző: Nagy-Hegyi Richárd]


TEDxDanubiaLezajlott a TEDxDanubia. Mint ígértem, ott voltunk, körülnéztünk, interjúztunk, inspirálódtunk.
A teljesség igénye nélkül szeretnék kiragadni néhány gondolatot, kicsit csapongva.
A helyszín választás tökéletes volt, a Planetárium miliõje jól alapozta meg a rendezvény szellemiségét és hangulatát. Az összesen három etap témái jól illeszkedtek egymáshoz és remek elõadóktól hallhattunk igazán inspiráló gondolatokat. A szünetekben igyekeztünk mikrofonvégre kapni néhányat közülük és más aspektusból bemutatni õket, ezeket szedtem csokorba alább.
tovább olvasom  
Cimkék: konferencia
Mi csinálsz péntek este?

2010.09.23. (Nincs hozzászólás) [szerző: Nagy-Hegyi Richárd]


kutatók éjszakája"A tudományos blogok szerkesztõi szeptember 24-én kilépnek a virtuális világból, hogy személyesen mutassák be munkájukat az érdeklõdõknek. A „Kutatók a neten”- I. Kutatói Blog és Weboldal Találkozó a Kutatók Éjszakája és a Nanopaprika közös szervezésben valósul meg.
Az I. Kutatói Blog és Weboldal Találkozó célja, hogy a kutatók által írt, mûködtetett blogok és weboldalak kilépjenek a virtuális térbõl, és kapcsolatot teremtsenek a tudományok iránt érdeklõdõ közönséggel. Erre a Kutatók Éjszakája, az ország legjelentõsebb tudomány-népszerûsítõ rendezvénye tökéletes lehetõséget kínál. E tudományos, ám mégis könnyed, fesztivál-jellegû éjszakán bárki bepillantást nyerhet a kutatók titokzatosnak tûnõ munkájába, ahol idén elõször a blogoló kutatók is külön fókuszt kapnak. A tudományos bloggerek az országszerte 23 városban és 28 helyszínen zajló esemény központi rendezvényén találkoznak, szeptember 24-én a Millenárison. A „Kutatók a neten” találkozó céljai között szerepel a hazai kutató weblapok közötti együttmûködés szorosabbra fûzése is."

Mi ott leszünk, elõadunk, de ami a legfontosabb élõben közvetítünk, hogy Te se maradj le semmirõl! Várunk a képernyõ elé, 10 órától!
tovább olvasom  
Cimkék: konferencia
18 perc a világ!

2010.09.15. (1 db hozzászólás) [szerző: Nagy-Hegyi Richárd]


TEDHa valaki azt mondaná: "18 perced van, hogy a bármilyen innovatív eszközzel megnyerj
engem az ügyednek, hogy bemutasd világmegváltó ötleted és ha a tiéd a
legjobb, megdoblak kb. 20 misivel, hogy megvalósíthasd
"
LENNE MIT MONDANOD?

Ha lenne rá lehetõség
meghallgatnád ezeket az ötleteket?
tovább olvasom  
Cimkék: konferencia
Itay Talgam az üzlet karmestere

2010.08.30. (1 db hozzászólás) [szerző: ]


Amikor a Szervezetfejlesztõk Világkonferenciáján (ODWS) találkoztunk, egybõl éreztem, hogy Itay Talgam egy számomra különleges ember. A vele való beszélgetésemet követõen meg is tudtam fogalmazni, hogy miért is kedvelem annyira az olyan kevert karaktereket, akik valamennyire mûvészek is. Azt hiszem attól élveztem nagyon Itay társaságát, hogy kapcsolata van az élet olyan mélységû részleteivel, amitõl a vele való beszélgetés során pontosan érzed az elsõre nem összefüggõnek tûnõ részletek olyan kapcsolatát, amin megéri mélyebben elgondolkodni.
Nagy örömömre szolgál, hogy megoszthatok néhány percet az olvasókkal is az Õ társaságából az alábbi beszélgetésünk videofelvételének segítségével.Ezt követõen már érthetõ, hogy sokan várják, hogy a jövõ héten azt is megmutassam, mit hozott a Szervezetfejlesztõk Világkonferenciájának (ODWS) résztvevõi számára 2010-ben Budapestre.

Update: a karmester nagysikerû elõadása elérhetõ a forrószék archívumban.tovább olvasom  
Cimkék: ODWS, szervezetfejlesztés, konferencia
Fõnök nélkül - önszervezõdõ szervezetek - ODWS kedd + szerda

2010.08.25. (Nincs hozzászólás) [szerző: Nagy-Hegyi Richárd]


ODWSKépzeld el, hogy nincs fõnököd, vagy éppen azt, hogy nincs beosztottad, mindenki egyenlõ a vállaltnál. Meg van?

Akkor most képzeld el, hogy nincsenek osztályok. Nincs HR, nincs értékesítés, nincs marketing, nincs semmi külön bontva. Meg van?

Aztán képzeld el, hogy a szervezet minden egyes projektnél önszervezõdve új formát ölt. Ok?

Akkor most képzeld el mindezt 180 emberrel… Szerinted sikeresen mûködhet egy ilyen szervezet? A válasz igen! Hogyan?
Hmmm, na ezt már nehezebb elképzelni…
tovább olvasom  
Cimkék: ODWS, szervezetfejlesztés, konferencia
ODWS 2010 - Hétfõ

2010.08.23. (Nincs hozzászólás) [szerző: Nagy-Hegyi Richárd]


ODWS 2010A mai nappal hivatalosan is elindult a szervezetfejlesztõk nemzetközi konferenciája, melyet elsõ alkalommal rendeznek meg, idén éppen Magyarországon. Az rendezvény pikantériáját adja, hogy a 25 éves IODA is itt ünnepli születésnapját.  Azoknak akik kilátogatnak a neves eseményre, tartalmas szórakozást kínálnak a szervezõk. Azok akik szeretnének kilátogatni de még nincs jegyük, egyszerûen csak menjenek a Marriot Hotel bálterme elõtti regisztrációs pulthoz és váltsanak napi jegyet, vagy vegyenek részt nyeremény játékunkon, ahol napi jegyet lehet nyerni a holnapi napra. Akik pedig valamilyen oknál fogva nem tehetik meg, hogy ott legyenek, kövessék online beszámolónkat az eseményrõl és kövessék velünk élõben.

Mint az egy elõbbi posztból kiderül, a több napos eseményt három nagy részre lehet bontani. Az elsõt, az ünnepélyes megnyitó gálát augusztus 20-án, már magunk mögött hagytuk. Igazán jól sikerült, jó hangulatú este volt. Most a hangsúly a Summiton és a Mesterkurzusokon van. Utóbbiakról összefoglaló jellegû beszámolóval jelentkezünk kedd reggel 9 órától, a "Super session" keretében, még elõbbiekrõl  összesen 4 etapban jelentkezünk a mai és a holnapi nap folyamán élõben és éppen ez adja a játékunk apropóját.

Ingyen belépõt nyerhet a keddi napra az az olvasónk, aki a szavaz arról, melyik elõadást streameljük online, a HR Cafe oldalán az alábbiak közül. A szavazatokat emailben tudjátok leadni itt, bõvebben az elõadásokról pedig ezen az oldalon olvashattok.

Mi is történik most? Valójában a rendezvény harmadik, de csak második publikus napjánál tartunk. Az elsõ két nap csapattá kovácsolódott, jó hangulatú, mosolygós emberek fogadtak. Nyomát sem látni a non-profit rendezvényeken megszokott, kicsit suta bandukolásnak, bár a háttérben nagy a sürgés forgás, ebbõl a résztvevõk semmit sem érzékelnek. A javarészt külföldiekbõl álló csoportok jó kedélyûen társalogva vonulnak helyszínrõl helyszínre. Szívesen elegyednek beszédbe bárkivel, úgy szakmai mint egyéb témákról jólesõ nyitottsággal, közvetlenséggel beszélgetnek és ez nagyon jó alapot biztosít az elkövetkezõ napokban szükséges konstruktivitásnak és kreativitásnak. Más az atmoszféra és más hangulat, mint egy átlag magyar rendezvényen. Röviden: jó itt! Izgalommal várom az elsõ elõadást, amit ti is figyelemmel kísérhettek ha velünk tartotok ma 15:00 és 17:00-tól.

Addig is szavazzatok, egy napijegy vár gazdára!
tovább olvasom  
Cimkék: ODWS, szervezetfejlesztés, CSR, konferencia
Social Impact - avagy mire jó az ingyenes szervezetfejlesztés

2010.08.18. (Nincs hozzászólás) [szerző: Avar Eszter]


Persze, persze, jó dolog a CSR, fontos a társadalmi felelõsségvállalás, csak most éppen nincs rá idõm. Majd talán jövõre... Társadalmi Felelõsségvállalás

Ezt mondogattam magamnak tavaly, meg tavaly elõtt is. Aztán mindig utolért a Pató Pál Úr effektus. Pedig régebben, három-négy évvel ezelõtt még nagyon komolyan vettem a társadalmi felelõsségvállalást. Egy-egy non-profit szervezet ingyenes fejlesztése mindig bele kellett hogy férjen az életembe.
Csak hát ez az, amire most már végképp nincs energiám, gondoltam egészen egy hónappal ezelõttig. Aztán az ODWS Social Impact Projektjének hála rájöttem, hogy pont fordítva áll ez az energetikai képlet: hihetetlen, hogy mennyi energiát nyerek ebbõl az ingyen végzett szervezetfejlesztési munkából!

[Mi az a Social Impact Projekt?

Az OD Word Summiton résztvevõ tanácsadók közül magyarok és külföldiek egyaránt vállalkozhatnak arra, hogy valamely hazai non-profit szervezetet ingyen fejlesztenek. A jelentkezõ magyar és a külföldi szakértõkbõl tanácsadó párok alakulnak, s az így kialakuló kis szervezetfejlesztõ csapatok segítik a projektre jelentkezõ egyesületek és alapítványok valamelyikét.]
tovább olvasom  
Cimkék: ODWS, szervezetfejlesztés, CSR, társadalmi felelõsségvállalás, konferencia
ODWS 2010 - Nemzetközi szervezetfejlesztési konferencia, kontra társadalmi felelõsségvállalás

2010.08.09. (1 db hozzászólás) [szerző: Nagy-Hegyi Richárd]


OD World Summit 2010Mikor elõször olvastam az OD World Summit 2010 konferenciáról nem igazán értettem miért, kinek, kik, hol, hogyan rendezik meg. Utánajártam hát az ügynek és szimpatikus emberek szimpatikus kezdeményezését találtam a színfalak mögött. Ez nem egy szervezet ami idõrõl-idõre konferenciákkal rukkol elõ, hanem egy non-profit tömörülés akik - vagy 60 fõvel - egy színvonalas szakmai rendezvényt készítettek elõ, több hónap kitartó munkájával. Az a tény, hogy - rugalmasan igazodva a hazai történésekhez - társadalmi felelõsségvállalás terén is példát mutatnak egy Augusztus 20-i party megrendezésével, melynek szponzori jegybõl befolyó bevételét az árvízkárosultaknak ajánlották fel, még szimpatikusabbá tette õket.

Ennél kevesebb is elég lett volna ahhoz, hogy a magunk módján az ügy mellé álljunk és teljes mellszélességgel támogassuk. A következõ 12 napban - ugyanis ennyi van hátra a megnyitóig - folyamatosan tudósítunk az elõkészületekrõl, a témákról, az elõadókról és mikrofonvégre kapjuk õket. Természetesen a konferencián is ott leszünk és egyes kerekasztal beszélgetéseit élõben is elérhetõvé és interaktívvá tesszük, illetve rögzítjük. Röviden: igyekszünk minél többet megmutatni a rendezvénybõl.

Amit biztos, hogy nem fogunk tudni visszaadni, azok a mesterkurzusok és a megnyitó party. Neked van már belépõd?

tovább olvasom  
Cimkék: ODWS, szervezetfejlesztés, CSR, társadalmi felelõsségvállalás, konferencia
Innováció a vállalati HR területén – üdvözöllek a klubban!

2010.05.04. (Nincs hozzászólás) [szerző: Antal Melinda]


interimAz emberi erõforrás területen dolgozó szakemberek manapság jóval több kihívással találják magukat szembe munkájuk során, mint korábban valaha. Megfelelni az üzleti igényeknek, a jog hálójában boldogulni, mind elvárás, úgy mint a belsõ ügyfeleknek, a vezetõknek és a munkatársaknak színvonalas szolgáltatást nyújtani. Mindemellett a humánus HR-es szerepet is igyekeznek erõsíteni, de egyben vérprofi üzletasszonyként / üzletemberként is funkcionálni. A szakmai megfelelés, a teljes szervezet kiszolgálása nagy stresszt ró a lelkiismeretes, szakma fejlõdését szem elõtt tartó, és munkája iránt elkötelezett HR munkatársban, és mégis sokan azt érzik, ez valahogy mégsem az igazi.
tovább olvasom  
Cimkék: hr, innováció, interim, konferencia
Két rendezvény egy cél

2010.03.03. (Nincs hozzászólás) [szerző: ]


CSRAz elmúlt napokban két olyan eseményre is szándékoztam felhívni figyelmeteket, amelyek a maguk módján egyedülállóak a hazai humán erõforrás területen. Egyedülállóak, mégis hasonló irányba mutatóak. Igyekeznek elültetni a csíráját valaminek, ami pénzben nem kimutatható, még is jelentõs súllyal kellene bírnia minden vállalat és egyén életében.

tovább olvasom  
Cimkék: HR bál, konferencia, kreativitás, társadalmi felelõsségvállalás
Megváltozott munkaképesség minden szempontból képességcsökkenést jelent?

2010.02.26. (2 db hozzászólás) [szerző: Jószai Nóra]


Olvasva a fogyatékkal élõk foglalkoztatásának ösztönzését kitûzõ konferenciáról eszembe jutott egy néhány évvel ezelõtti tréningem. Ezen a burnout-ot kezelõ programon ért hideg is, meleg is. Az mindenesetre biztos, hogy alapjaiban változott meg a véleményem a látássérült emberekben rejlõ lehetõségekrõl.
tovább olvasom  
Cimkék: tréning, konferencia, fogyatékkal élõ
A fogyaték tehetsége

2010.02.23. (1 db hozzászólás) [szerző: ]


kreativitásÁllítólag nem kell messzire mennünk a kreatív megoldásokért. A nyugati világban dívik egy mondás, miszerint ha valaki mögötted ment be a forgóajtón, de elõtted lépett ki, az magyar. Itthon is sokszor tapasztalhatjuk a kreativitásnak nevezett „sport” elõnyeit és árnyoldalait egyaránt. Sokszor gondoljuk úgy, hogy Istenadta tehetségünk és kreativitásunk bizonyos szempontból kiemel minket a nagyvilág masszájából és más nemzetekkel szemben különlegessé tesz minket, magyarokat. Tágabb értelemben véve, üzleti kultúrák, nemzetkarakterológiák összevetésekor sokszor olvasható, hogy egy cégcsoporton belüli nyugati és magyar munkavállalók közötti egyik jelentõs különbség, hogy az utóbbi ötletes, kevésbé szabálykövetõ, ezzel összhangban a kollektivizmussal szemben az individualizmust részesíti elõnyben. Más szóval önálló és kreatív. Még „másabb” szóval önzõbb és az egyéni érdekeit a közösséggel szemben sokkal jobban elõnyben részesíti, mint nyugati kollégája.
tovább olvasom  
Cimkék: hr, konferencia, kreativitás, fogyatékkal élõ
HR OSCAR

2009.12.17. (Nincs hozzászólás) [szerző: ]


HR Oscar2009. november 18-án rendezte meg második alkalommal HR a gyakorlatban elnevezésû konferenciáját a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetsége (SZTMSZ). A rendezvény foglalkozott a gazdasági válság munkaerõpiacra gyakorolt hatásaival, és idén elsõ ízben, hagyományteremtõ céllal, HR OSCAR díjakat osztottak ki három kategóriában:

- 2009 legjobb HR témájú diplomadolgozata

- 2009 legjobb HR csapata

- 2009 legjobb válságkezelõ szakembere.
tovább olvasom  
Cimkék: konferencia, hroscar, hr, szervezetfejlesztés
Outplacement coaching

2009.11.17. (1 db hozzászólás) [szerző: ]


HR OscarNyár elején kérdezte meg egy SzTMSz vezetõ, hogy érdekel-e minket egy HR Oscar támogatása, zsûritagként való részvétel. Örömmel vállaltam el,hiszen úgy gondolom, ha ezzel is segítjük a szakmát, akkor már megérte. A szerdai programból több téma is érdekel, ezért terveim szerint már reggeltõl ott leszek. Rögtön az elsõ kereksztal téma: "Hogyan tovább...? Outplacement, mint megoldás" felkeltette az érdeklõdésemet. Ennek egyik oka, hogy éppen tegnap olvastam egy cikket, ami arról számolt be, hogy a karrier coachingot igénybevevõk 68%a válaszolta, hogy megérte a befektetett idõt, energiát. Részletek itt.
tovább olvasom  
Cimkék: konferencia, coaching, hr, outplacement
Lovagi roham vagy vonalharcászat?

2009.11.17. (Nincs hozzászólás) [szerző: ]


Mitõl lesz jó egy csapat? A szervezeti problémák csodagyógyszere-e a csapat? Megkerülhetetlen kérdések ezek, amikor arra gondolunk, hogy a szervezeti eredményeket milyen szinten növelheti egy magas teljesítményû csapat. A csapat eredményességét sok féle módon próbálják a vezetõk ösztökélni.

Sikeres egyénekbõl ad-hoc módon összeszedett csapat olyan, mint egy középkori lovagi roham: nehézpáncélos egyének tömege zúdul rá a kiszemelt célpontra. Ha a vezetõ a gyeplõt elengedte, akkor már nincs visszaút, az egyének egymás mellett, de egymással versengve vágtatnak, tekintet nélkül arra, hogy a másik a cél felé tartó úton meddig jutott. Stratégiai szinten ilyenkor módosítani fizikai lehetetlenség. Taktikai (értsd: operatív) feladatok, finom hangolások elvégzése pedig esetleges – nincs sok idõ, hogy a rohanó egyéneket egyenként egy irányba terelje a vezetõ.

tovább olvasom  
Cimkék: konferencia, legjobb csapat, csoportdinamika
Innovációt tessék!

2009.11.16. (1 db hozzászólás) [szerző: Hegyi Zsuzsa]


innovációHogyan vonzzunk be innovatív új megoldásokat a HR szakmába?  Hogyan szemléljünk eseményeket más valaki szemszögébõl? Hogyan oldják meg mások a mi problémáinkat?  Lehetséges, hogy szemléletmód váltással könnyebben célba érünk, mint alternatív megoldások felsorakoztatásával?

Ilyen gondolatok cikáztak a fejemben, amikor elolvastam a HR Oscar 2009 legjobb diplomamunkára kiírt pályázatát. Egy "ifjú titán", bár gyakorlati tapasztalatoknak híján van, mégis - vagy talán éppen ezért - olyan következtetésekre juthat, egy adott problémát olyan szemszögbõl szemlélhet, ami egy, a tapasztalatai által vezérelt HR-esnek meg sem fordul a fejében.
tovább olvasom  
Cimkék: konferencia, innováció
Outplacement és coaching?

2009.11.16. (1 db hozzászólás) [szerző: Bán Zsuzsanna]


outplacement hrcafe.euLeépitések, elbocsátások nap mint nap téma most. És egyre gyakoribb téma a coachingban is! Sokan kérdezik: nem túlzás ez? Nem pénzkidobás? Attól függ, hogy honnan nézzük. És éppen  ki kérdezi. Hogyan kapcsolódhat össze az outplacement és a coaching?

tovább olvasom  
Cimkék: konferencia, coaching, hr, outplacement
Almát-almával, körtét-körtével…

2009.11.16. (Nincs hozzászólás) [szerző: ]


Teljesítményértékelés...vagyis "hasonlót a hasonlóval hasonlíts össze fiam" hallottuk már az örök érvényû igazságot mindannyian. De mi van akkor, ha az élet úgy hozza, hogy az ember abba a dilemmába kerül, hogy össze kell hasonlítania almát a körtével? Vagy saját maga tûzi ki célul "önként és dalolva", mint ahogy teszi azt, a HR Oscar 2009 rendezvény, ahol keresik a 2009-es év legjobb válságkezelõ szakemberét.

Természetesen ilyenkor próbálhatjuk kvantitatív módon, bizonyos sarokszámok meghatározásával mérni a mérhetetlent, vagy kvalitatív módon, a szubjekció bélyegének kockázatát magunkra vállalva, az egyes esetekben nyújtott teljesítményeket hasonlítjuk össze.
Akárhogy is lesz, a zsûrinek nem lesz könnyû dolga…

tovább olvasom  
Cimkék: konferencia, teljesítményértékelés, válság, kulcsember, hálózatkutatás
A jövõ foglalkoztatás formái. Távmunka szerepe a válságos idõkben

2009.11.13. (2 db hozzászólás) [szerző: Cafepedia]


távmunka HR CafeBizonyos munkaköröket nem kell, hogy konkrét helyen (például irodában) lássanak el. Ha csak a telefonos ügyfélszolgálatokra, tudakozókra, információs szolgáltatásokra, vagy akár bedolgozói munkákra, digitalizációra, adatgyûjtésre gondolunk, ez könnyen elfogadható tény. Más szempontból végiggondolva ezt: ez lehetõség lehet kismamák, perifériás régiókban élõk, korlátozott munkaképességûek számára, vagyis olyan embereknek, akik valamilyen oknál fogva akadályoztatva vannak lehetõségeikben. Aztán eszembe jutnak történetek olyanokról, akik fülbevalók százait készítették el számukra postázott alapanyagokból vagy borítékokat hajtogattak heteken keresztül. Vannak olyanok is, akik szellemi alkalmazottként otthon tevékenykednek, így csökkentve a közlekedéssel töltött idõt, ugyanakkor spórolva a munkáltató energia- illetve, fûtésköltségeivel.

A Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetsége által 2009. november 18-án megrendezésre kerülõ HR Konferencián többek között errõl is hallhatunk majd.
Ez az atipikus munkavégzési forma egyelõre nem túl elterjedt Magyarországon...
tovább olvasom  
Cimkék: konferencia, távmunka
HR Szakkiállítás - Personal Hungary (egy kis pihenés nem árt)

2009.10.22. (Nincs hozzászólás) [szerző: Vojnits Bálint]


A Spring Messe GmbH & Co. KG vezérigazgatója, Herr Alexander Petsch
is hazánkba látogat a Personal Hungary kapcsán és még a rendezvény hivatalos
megnyitását megelõzõen 2009.10.26.-napján délután 12:30-kor exkluzív
interjút ad élõ adásban a HR Cafe stúdiójában.


A 12:30-kor kezdõdõ élõ adáshoz azért is érdemes csatlakozni, mert
Alexander elsõkézbõl számol be a legfrissebb európai HR trendekrõl, és
olyan fontos, friss üzeneteket fogalmaz meg a szakma résztvevõi
számára, amely kiemelkedõ jelentõségû lehet egy vállalat stratégiai
szempontjából.
tovább olvasom  
Cimkék: hr, konferencia
Ott voltam a II. Coaching Konferencián...

2009.10.19. (Nincs hozzászólás) [szerző: Kiss György Ádám]


kerekasztal, coachingOtt voltam a II. Coaching Konferencián és a képzésekkel foglalkozó kerek asztal beszélgetésen is aktívan részt vettem. Jól éreztem magam, jóval interaktívabb lett ez a konferencia, mint a tavalyi, szerintem a résztvevõknek meg kell érezniük, hogy a konferenciát coachok szervezik és nem marketingesek. Ez idén jobban érzõdött.
Színvonalas elõadásokat hallottam, a kerek asztalok is hoztak új gondolatokat.


Köszönet érte a szervezõknek, a kezdeményezõknek.


De legyünk pragmatikusak: megérte elmenni?

tovább olvasom  
Cimkék: coaching konferencia, coaching-kerekasztal, junior, senior coach, coach iskolák
Kerekasztal-beszélgetés - A HR-es mint tanácsadó

2009.10.08. (Nincs hozzászólás) [szerző: ]


Kerekasztal-beszélgetésA Figyelõ és a DGS Global szervezésében megrendezett Országos HR konferencia második napján az egyik kerekasztal-beszélgetés résztvevõi a HR-es tanácsadó szerepérõl gondolkodtak hangosan, az ezzel kapcsolatos kérdésekrõl beszélgettek, mondták el véleményüket a hallgatóság körében ülõ HR szakembereknek és az egyébként is érdekes témát sok-sok, saját prakszisból merített gyakorlati példával színezték ki.
tovább olvasom  
Cimkék: HR, konferencia, emberi erõforrás, tanácsadó, menedzsment, munkatárs
A HR és a megváltozott üzleti környezet - kerekasztal

2009.09.29. (Nincs hozzászólás) [szerző: ]


A Figyelõ és a DGS Global szervezésében 2009. szeptember 23-24-én megtartották az Országos HR konferenciát és kiállítást. A rendezvény elsõ kerekasztal beszélgetésén lényegi kérdéskört jártak körbe a beszélgetõk: a megváltozott üzleti környezet miként hat a HR üzleti szerepére? A szervezõk sikeresen verbuváltak egy heterogén, nemzetközi HR vezetõbõl, hazai HR vezetõkbõl, cégvezetõbõl, tanácsadóból álló csapatot, ahol az eltérõ üzleti háttér, szakmai tapasztalat egyszerre hozta felszínre a jelentõs eltéréseket, véleménykülönbségeket és párhuzamokat, szakmai azonosságot.
tovább olvasom  
Cimkék: hr, konferencia, HR igazgató, szervezet, munkavállaló
HR Konferencia 2009 - A HR-es, mint evangelista II. – avagy a HR szerepe a XXI. században

2009.09.29. (Nincs hozzászólás) [szerző: Hegyi Zsuzsa]


brandingA korábbi, témát beharangozó bloghoz érkezett hozzászólásokból egyértelmûen látható, hogy a HR-es evangelista szerepe még sokak számára kérdéseket felvetõ gondolat.  Magam is kíváncsian érkeztem a kerekasztal-beszélgetésre.
tovább olvasom  
Cimkék: HR-es, konferencia, értékek, szervezet
Országos HR konferencia 2009-A HR mint egészségmegõrzõ.

2009.09.29. (Nincs hozzászólás) [szerző: ]


Érdekes kerekasztal beszélgetés részese lehettem a 2009.szeptember 23-24-én megtartott országos HR konferencián. A kerekasztal címe kicsit bizarrnak tûnt elsõre. A HR-es mint egészségmegõrzõ ? Ennél többet elárult az alcím, miszerint miért fontos a rekreáció, az egészségügyi szûrések és programok, mit ér a cafeteria? A kerekasztal résztvevõi különbözõ iparágakból érkeztek és létszámban is különbözõ méretû szervezetekért felelõsek.
tovább olvasom  
Cimkék: Konferencia, HR
HR Konferencia 2009 - HR-es mint motivátor

2009.09.29. (1 db hozzászólás) [szerző: Vojnits Bálint]


A motiváció az a belsõ energia ami az embert elõreviszi a mindennapi
teendõi, szellemi tevékenysége során. Sokféleképpen megfogalmazható, de
azt hiszem, ez a lényeg. Steve Chandler irt egy könyvet arról, hogy egy vezetõ hogyan tudja a
kollégáit motiválni anélkül, hogy õrületbe kergetné õket (How Great
Leaders Can Produce Insane Results Without Driving People Crazy). Ebben
õ azt írja, hogy a vezetõ nem tud motivációt adni - ez csak belülrõl az
emberbõl jöhet (és ez az, ami fejtörést is okoz). Egy weboldalon rengeteg
olvasnivalót találtam munkatársak motiválásával kapcsolatban. Nekem úgy tûnik, itt Magyarországon azonban mi nagyon el vagyunk
maradva ebben a témában, és ez nem csak annak tudható be, hogy sokak
szerint mi pesszimista nép vagyunk. Az internetes keresõk magyar
oldalai nagyrészt csak fogalmakhoz vezettek, igazán gyakorlati
ötleteket nem találtam. Ezért ...
tovább olvasom  
Cimkék: HR, motiváció, konferencia
HR-es mint stratéga – reflexiók egy konferencia kapcsán

2009.09.29. (1 db hozzászólás) [szerző: ]


Stratégia kapcsán sokunknak Montecuccoli jut eszébe. A sokszor idézett és fiskális szemléletû megközelítésével szemben ritkábban emlegetjük Karl von Clausewitzet, aki nagyobb hatással volt a modern stratégiai gondolkodásra, mint "jobban marketingelt" elõdje. Mit is jelent az a szó, hogy stratégia? stratégia = "cselekvések egy hosszabb távú terve egy bizonyos cél elérésé érdekében, ami gyakran az úgymond "gyõzelem" vagy probléma megoldás. Megkülönböztetjük a taktikától és az azonnali akcióktól, mivel a stratégia a cselekvések és azok végrehajtásához szükséges erõforrások biztosítását idõben kiterjedten gondolkodva tervezi meg."
tovább olvasom  
Cimkék: HR, stratégia, konferencia
Coaching Konferencia

2009.09.28. (Nincs hozzászólás) [szerző: Hegyi Zsuzsa]


A 2009. szeptember 30-án megrendezésre kerülõ Magyarországi Coaching Konferencián az alábbi témák kerülnek terítékre:
 
•       vajon az ingyen coaching egyenértékû-e a fizetettel (sajátélményû beszámolók és tapasztalatok kerülnek megosztásra),
 
•       specifikus coaching termékekrõl, mint innovációról beszélgetnek szakemberek (egyéni és team coaching; „a háttér” – felsõvezetõk házastársai; kismama reintegráció; elsõ 90 nap; outplacement coaching; tréning ÉS coaching),
 
 
•       a coach képzési piacról ül egy asztalhoz 5 képzési intézmény képviselõje és osztják meg egymással, valamint az érdeklõdõkkel saját iskolájuk, módszertanuk, elképzeléseik jellemzõit (Business Coach Aakadémia; KPMG-BME; Budpaesti Kommunikációs Fõiskola; Coach Képzõ Központ; Akció-Orientált Coach Akadémia).
tovább olvasom  
Cimkék: coaching, konferencia, coach, coachee, team choaching, csoportos coaching, coach képzés
Dara Péter, a DGS Global Research felmérésének eredménye - HR Konferencia 2009 elsõ nap

2009.09.28. (Nincs hozzászólás) [szerző: ]


avagy mennyire tud élni a vezetés és a HR a megváltozott környezet lehetõségeivel?

A DGS Global Research által 2009. nyarán futtatott országos méretû
felmérésében több, mint 300 cég felsõ vezetõje és/vagy HR igazgatója
adott választ a feltett kérdésekre. A felmérés eredményeirõl a szervezõk az országos HR konferencián számoltak be. A HR Cafe is ott volt és rögzítette az elõadást azok számára, akik nem tudtak résztvenni.
Ami megdöbbentette a szervezõket
is, hogy a válaszadók nagyon önkritikusak voltak. Ez azt jelenti, hogy
sokan magukat is súlyosan okolják a vállalat romló teljesítményéért és
nem kizárólag a külsõ környezetet. A válaszadók 2%-a az elmúlt 2 hónap alatt felszámolás alá került. A vezetésben gondok vannak, nem mindenki kellõen felkészült...
tovább olvasom  
Cimkék: HR, konferencia, motiváció, felmérés, átvilágítás
A HR-es mint evangelista

2009.09.18. (7 db hozzászólás) [szerző: Hegyi Zsuzsa]


A jövõ héten megrendezésre kerülõ országos HR konferencia elsõ napjának délutánján kíváncsi vagyok a HR-es, mint evangelista szekcióban elhangzó gondolatokra.
Egy szervezethez tartozást, a benne élõk mindennapjainak megélését, így az ebbõl fakadó eredményességet és az ehhez kapcsolódó lojalitást nagy mértékben meghatározza a cég szervezeti kultúrája, vagyis azon értékek összessége, mely alapján az adott szervezet él, mûködik, döntéseket hoz.
tovább olvasom  
Cimkék: hr, konferencia, szervezeti kultúra
Hatékonyságnövelés, belsõ erõforrások feltárása, outsourcing, outplacement másként, különféle eljárások a szervezet átalakítására.

2009.09.18. (5 db hozzászólás) [szerző: ]


szervezetfejlesztés - hrA szervezetfejlesztésnek többféle definíciója is létezik, de számomra a következõ meghatározás fejezi ki a lényeget. “A szervezetfejlesztés a különféle szervezetek életrekeltése, energiákkal való feltöltése, megvalósítása, mozgásba hozása és megújítása technikai és emberi erõforrások révén.” Amikor egy cég szervezetfejlesztési projektet indít, akkor biztos, hogy a menedzsment fejében az idézõjelbe tett hátsó szándékok között megtaláljuk a hatékonyság növelését és a szervezet problémamegoldó képességének javítását. Nagy kérdés, hogy milyen stratégia mentén indul el a folyamat és bizony kulcskérdés, hogy a cég HR vezetõje a szervezetfejlesztési projektbe a lehetõ leghamarabb bevonásra kerüljön, hiszen az emberi erõforrások fejlesztésén keresztül történik meg a szervezet sikeres átalakítása.

tovább olvasom  
Cimkék: szervezetfejlesztés, hr, konferencia
Innovatív HR menedzserek

2009.09.17. (2 db hozzászólás) [szerző: ]


A humánerõforrás menedzseri álláshirdetésekbõl és a munkaköri leírásokból egyaránt hiányzik az innovatív gondolkodás, illetve innovátor szerepre utaló megjegyzések. Amennyiben helyes megközelítés az, hogy egy szolgáltató cég legértékesebb tõkéje az ember és a humánerõforrás osztály feladata a humán tõke fejlesztése és támogatása, akkor majdnem az összes üzleti folyamat támogatásával kapcsolatban máris fókuszba kerül a kreativitás és az innováció, mint elvárások.
tovább olvasom  
Cimkék: HR, konferencia, innováció
A HR és a megváltozott üzleti környezet

2009.09.17. (4 db hozzászólás) [szerző: ]


Mini jégkorszakban élünk. A korábbi üzleti hálók befagytak, a cégek sok esetben egymástól elszigetelt vadászó csoportonként bóklásznak, hogy a még felhajtható nagyvadakat megleljék, vagy a jégbe fagyott mamutokat megtalálják. Váratlanul, bár nem elõjelek nélkül érkezett ez a jégkorszak. Jelenleg, úgy tûnik, kisebb olvadást várhatunk, de senki sem birtokolja a bölcsek kövét és nem tudhatja, hogy rövid interglaciális korszak köszönt be, vagy valóban újraindult a globális felmelegedés.
tovább olvasom  
Cimkék: konferencia, hr, maslow, kulcsember
Mekkora a coaching megtérülése?

2009.09.17. (6 db hozzászólás) [szerző: ]


coaching ROIA coaching egy nagyszerû megoldás, de természetesen még mindig sokan hitetlenkednek, hogy vajon megéri-e. Ezért 2009 tavaszán készült egy felmérés a coaching megtérülésérõl. A tanulmány egyrészt kiterjedt a nemzetközi kutatások adatainak feldolgozására, (alapvetõen Egyesült Államokra és Nyugat-Európára) és bár minden kutatás egyetértett abban, hogy nagyon nehezen számszerûsíthetõ, mégis az eddigi számítások alapján a ROI (Return On Investment) valahol 4,7 és 5,6 közöttire tehetõ, azaz minden 1000 dollárnyi coachingba történt befektetés 4700-5600 dollárt hozott a kasszára.
tovább olvasom  
Cimkék: coaching, hr, konferencia
Sok dudás egy csárdában, avagy tehetségekbõl egységes csapat

2009.09.16. (2 db hozzászólás) [szerző: Jószai Nóra]


 Utánanéztem kicsit a 2009. szeptember 23-24-én megrendezésre kerülõ országos HR konferencia programjának. Igen érdekesnek ígérkezik.  Számomra igazi csemegének tûnt a sok szakmai kerekasztal után a mûvészetek, sportok becsempészése a HR-világba.Gondolom azért, mert
érdeklõdésem révén hozzám is közel állnak a mûvészeti tevékenységek, így sokat alkalmazom a különbözõ technikákat az általam fejlesztett programok során. Szóval nem csak a zenekarokban és a sportban fontos a kérdés: hogy is lesz csapat a tehetségekbõl? Milyen dinamikai tudás segíti a szakembert a megfelelõ "dreamteam" kialakításában? Ha velem tartasz, megpróbálok válaszolni rá.
tovább olvasom  
Cimkék: konferencia, tehetség, csapatmunka, közös cél
A HR-es mint tanácsadó

2009.09.16. (2 db hozzászólás) [szerző: ]


A HR-es mint tanácsadóA HR szerepe a vállalatok életében folyamatosan fejlõdik, változik párhuzamosan a vállalati folyamatok átalakulásával, fejlõdésével, melyet a gazdaságból, a piacról érkezõ impulzusok generálnak. A HR megítélése a vállalatok szerencsésebb hányadánál a menedzsment szemszögébõl megváltozott, elismertséget ért el. Ugyanakkor még kisebb azoknak a cégeknek a száma, ahol stratégiai partnerré vált. Ezekben a szervezeti kultúrákban a menedzsment elvárása a HR felé megváltozott: a csak kiszolgáló, adminisztratív feladatokat ellátó szervezetbõl a vezetõség stratégiai támogató partnerévé vált, mintegy belsõ tanácsadói szerepkör betöltése. A HR belsõ tanácsadói szerepköre a gazdasági válság hatására  kialakult kíméletlen piaci versenyben még inkább elõtérbe kerül.
tovább olvasom  
Cimkék: HR, konferencia, emberi erõforrás, tanácsadó, menedzsment, munkatárs
A HR-es mint coach

2009.09.15. (4 db hozzászólás) [szerző: Hegyi Zsuzsa]Hr-esként coachnak lenni kihívásokkal teljes, összetett feladat.  Felkészültséget, tisztánlátást, önismeretet igénylõ szerepkör. Hiszen a HR-es alapvetõen egy támogató funkció, egy support szerep egy szervezet mûködésében. Még stratégaként (stratégiai HR-ként) is „csupán” elõkészít, kiegészít, támogatja az üzleti folyamatokat. A coach mindezzel szemben kíséri a vezetõt egy változás folyamatában, célkitûzései megvalósulásában, melyben segíti õt tanulni. Support persze ez is, de véleményem szerint nagyon más.
tovább olvasom  
Cimkék: coach, coaching, hr, konferencia
Miért fontos a rekreáció, az egészségügyi szûrések és programok, mit ér a cafeteria?

2009.09.15. (3 db hozzászólás) [szerző: ]


egészségSzomorú igazság, hogy a magyar lakosság élenjár Európában több krónikus betegségben. Magyarországon háromszor annyi ember hal meg a szív- és a keringési rendszer betegségeinek következtében, mint Franciaországban. A férfiak születéskor várható élettartalma 68,7 év és ezzel a 23. helyen tanyázunk Európában 25 országból. A témában szakértõ orvosok és kutatók szerint ezen lehetne változtatni, hiszen nem csak öröklött gének befolyásolják a várható élettartamot, hanem az életszínvonal, az életmód, a helyi adottságok.
tovább olvasom  
Cimkék: munka-magánélet, konferencia, egészség
Hr-es, mint stratéga

2009.09.14. (2 db hozzászólás) [szerző: ]


Mi a szerepe a Humán Erõforrásnak krízis idején, csökkenõ ráfordítható források és növekvõ munkanélküliség mellett? Egyáltalán, amikor a cégek mûködési egyensúlyának, profitabilitásának a fenntartása a létkérdés, a látszólag „pénzvivõ” területek, mint marketing, humán erõforrás milyen súllyal képviselheti magát a döntéshozatali folyamatokban?  Ez a kérdés nap, mint nap asztalra kerül a föld összes modern gazdaságában. A krízis hatására valóban zajlanak-e változások a HR-ben? Stratégiai partnerré válhat-e a HR?
tovább olvasom  
Cimkék: konferencia, hr, stratégia
HR és benchmarkok

2009.09.14. (4 db hozzászólás) [szerző: ]


Hogy a HR folyamat egy szervezetben mennyire fejlett, azt a HR
információ-szerzõ képessége mutatja meg. Egyszerûen azért, mert a HR
fókusza az ember, vagyis az információ leghitelesebb forrása.
tovább olvasom  
Cimkék: hr, benchmark, konferencia
Témakörök
álláshirdetés, álláskeresés, állásváltás, ár-érték, átláthatóság, átszervezés, átvilágítás, életrajz, énállapot, énmárka, értékek, értő hallgatás, önéletrajz, önbizalom, önismeret, új év, ügyfélkezelés, üzleti etika, üzleti intelligencia, 100 manager 1 napja, 2010, AC, Adaptive coaching, ajánló, ajánlattétel, akvárium gyakorlat, alapkő, Alkotói szabadság, alumni, apple, audit, bérgyártás, bértárgyalás, babysitter, belső kommunikáció, belső jelölt, benchmark, bérek és juttatások, bizonytalanság, blog, BP, brand, BSC, buddhizmus, buddhizmzus, Bulgária, business coach, business coaching, Business Partner, cégeladás, cél, cafepdeia, change menedzsment, coach iskolák, coach képzés, coachee, coachig, coaching, coaching bizalom, coaching folyamat, Coaching határok nélkül, coaching konferencia, coaching módszertan, coaching szerződés, coaching-kerekasztal, coahcing, Csíkszentmihályi, család, csapat, csapatépítés, csapatmunka, csoport, csoportdinamika, csoportfolyamat, csoportos coaching, csoportszerepek, CSR, Dave Ulrich, defibrillátor, depresszió, design, DIADAL, dolgozó anyák, dolgozói elégedettség, duktor, e-learning, egészség, egészségmegőrző, egészségmegőrzés, ego, egyedi megoldások, egyensúly, elemzés, elköteleződés, emberi erőforrás, EMCC, empátia, English, erőforrás, Eric Berne, esélyegyenlőség, eszközök, etika, execution, Exkluzivitás, expat, férfi-nő, fókusz, Facebook, Fata László, fejvadász, fejvadászat, feladatkezelés, felmérés, felvásárlás, figyelem, FLOW, fluktuáció, fluktuáció csökkentése, fogyatékkal élő, fogyatékkal élők, forrószék, Frank Bresser, Gamification, GBL, GDP, gender, Generáció, gestalt, grafika, grafológia, GTD, gyes, hálózatkutatás, harmónia, hatékony szervezet, hatékonyság, headhunter, hitelesség, Hogan, home office, hr, HR audit, HR bál, HR igazgató, HR projekt menedzsment, HR szoftver, HR-es, HRM, hroscar, humánátvilágítás, ICF, identitás, improvizációs színház, informatikus, ingyen coaching, innováció, innovációs járulék, integráció, interferencia-létra, interim, interim management, interim menedzsment, intranet, iPhone, Iskola, IT, járulékok, jövő, jövő kutatás, jegyzetelés, Jövő, Julia Foster-Turner, junior, Juttatások, Képzés, kézírás, kézírás elemzés, könyv, könyvbemutató, közös cél, közösségi hálózat, közösségi média, karakter, karrier, karrier coahcing, keresés, kiégés, Kirkpatrick, kiválasztás, kiválasztási módszer, kiválasztási stratégia, Kiválasztás, KKV, kodependencia, kommunikáció, kommunikációs szabályzat, kompetencia, konferencia, korfa, KPI, krízis, kreativitás, kulcsember, kulcsember kiválasztás, kulturális sokk, külső jelölt, laikus defibrillátor, leépítés, Lean, legjobb csapat, legjobb munkahely, Legrand, Lipcsei András, lojalitás, mérés, módszertan, módzsertan, magatartás, Mark Powell, market research, Marketing, maslow, MCC, megoldásközpontúság, megváltozott üzleti környezet, menedzsment, mentálhigiéné, mentális térkép, mentor, mesterkurzus, mobil, modelling, monitoring, motiváció, motivációs levél, motivátor, Motiváció, munka, munka-magánélet, munkaerõpiac, munkaerő, munkaerő felvétel, munkaerőpiac, munkahely, munkahelyi stressz, munkajog, munkáltatói gondoskodás, munkáltatói hozzájárulás, munkanélküliség, munkaszerződés, munkatárs, munkavállaló, Munkavállalói élmény, mystery consumer, mystery shopping, nők, Nagy Andrea, nemi szerepek, NLP, non-verbális kommunikáció, nyitottság, nyugdíjpénztár, nyugdíjprogram, ODWS, online, online marketing, online szervezet, optimization, organisation development, outplacement, Ösztönzés, pályázó, párkapcsolat, póker, partnerség, personal brand, personal branding, personal hungary, personal hungary;, Ph.D., piac, piackutatás, pozitív, pozitív énkép, pozitív párbeszéd, próbavásárlás, prezentáció, probléma, profil, profit, projekt, projekt menedzsment, pszichodráma, pszichológia, részmunkaidő, recesszió, Referencia, referencia ellenőrzés, referencia levél, research, ROI, Sabbatical, sajátélmény, self branding, senior coach, social recruiting, stratéga, stratégia, stressz, stressz tolerancia, stresszinterjú, szívritmuszavar, szabályok, szabályzat, Szabó Zsófia;, szakképzési hozzájáulás, szakmák, személyes diszfunkciók, személyes márka, személyiség, személyiség fejlődés, személyiségteszt, szerep, szerepcentrikus módszer, szerepcentrikus megoldás, szerepek, szerepjáték, szervezet, szervezetefejlesztés, szervezetfejlesztés, szervezetfejlesztés;, szervezeti diagnosztika, szervezeti kultúra, szervezeti kultúra mérés, szervezeti struktúra, szimbólum, szociális kívánatosság, szolgálati közlemény, sztrók, szupervízió, szupervizor, tárgyalás, Tárgyalástechnika, társadalmi felelősségvállalás, távmunka, történetmesélés, TA, tanácsadás, tanácsadó, tanácsadócégek, tapasztalati tanulás, team choaching, TED, TEDx, tehetség, teljesítmény előrejelzés, teljesítményértékelés, terápia, terjeszkedés a régióban, tervezés, tervezés, testbeszéd, teszt, TM, Toborzás, tréner, tréning, tréningpiac, transaction-analisys, tranzakcióanalízis, twitter, USP, vállalati folyamatok, vállalati kultúra, vállalkozás, válság, változás, változásmenedzsment, várandósság, vélemény, változásmenedzsment;, változások, versenytárselemzés, versenytárselemzés stratégia, vezetés, vezetés transzformáció, vezető, vezető kiválasztás, vezetői felelősség, vezetői identitás, vezetésfejlesztés, vezetői kiválasztás, viselkedés, viselkedés előrejelzés, vizualizálás, web2, webinárium, workshop, Y generáció
Forrószék
Forrószék
Forrószék archívum
Műhelymunkák
Műhelymunkák
xing
twitter linkedin
Forrószék archívum : konferencia
III. coaching konferencia - Komócsin Laura
2011.02.08.


III. coaching konferencia - Szelecki Zsófia
2011.02.08.


III. coaching konferencia - Cséffalvay Gábor
2011.02.08.


III. coaching konferencia - Jean-Christophe Barralis
2011.02.08.


III. coaching konferencia - Vojnits Bálint
2011.02.08.


Itay Talgam - Lead like the great conductors - ODWS
2011.01.06.


Simon Cohen interview @ TEDxDanubia
2010.09.24.


Harcsa Veronika interjú a TEDxDanubián
2010.09.24.


Lang András interjú a TEDxDanubián
2010.09.24.


Benkõ Gabriella interjú a TEDxDanubián
2010.09.24.


Dr. Vicsek Tamás interjú a TEDxDanubián
2010.09.24.


HR bál - Az év HR csapata - Forrószék - Magyar Telekom
2010.03.25.


HR bál - Az év HR csapata - interjú - Commerzbank
2010.03.05.


HR bál - Az év HR csapata - interjú - CCHBC
2010.03.05.


HR bál - Az év HR csapata - interjú - Vodafone
2010.03.05.


HR bál - Az év HR csapata - interjú - CIB
2010.03.05.


HR bál - Az év HR csapata - interjú - BAT
2010.03.05.


HR Bál sajtótájékoztató
2010.02.16.


HR Portal Workshop I. Kerekasztal-beszélgetés
2009.11.05.


HR Portal Workshop II. Kerekasztal-beszélgetés
2009.11.05.


HR Portal Workshop III. Kerekasztal-beszélgetés
2009.11.05.


HR Portal Workshop IV. Kerekasztal-beszélgetés
2009.11.05.


Alexander Petsch - Interview
2009.10.26.


Coaching Konferencia - Kerekasztal-beszélgetés - Ingyen coaching?
2009.09.30.


Coaching Konferencia - Kerekasztal-beszélgetés - Coach képzési körkép
2009.09.30.


Coaching Konferencia - Dara Péter - Coaching? Ilyenkor?
2009.09.30.


Coaching Konferencia - Erika Faltanová - A coaching helyzete Szlovákiában
2009.09.30.


Coaching Konferencia - Komócsin Laura - Coaching megtérülése, Nemzetközi és hazai ROI kutatás
2009.09.30.


Coaching Konferencia - Dr. Kunos István - 11 + 5 paraméteres vezetõi személyiségkutatás
2009.09.30.


Coaching Konferencia - Dr. Serényi János - A válság hatása a coach munkájára
2009.09.30.


Coaching Konferencia - Galambos Ágnes - 3 fázisú coaching
2009.09.30.


HR konferencia 2009 - A HR-es mint benchmarker
2009.09.24.


HR konferencia 2009 - A HR-es mint innovátor
2009.09.24.


HR konferencia 2009 - A HR-es mint tanácsadó
2009.09.24.


HR konferenci 2009 - Hogyan lesz a tehetségekbõl egységes csapat?
2009.09.24.


HR Konferencia 2009 - Dara Péter DGS Global Research
2009.09.23.


HR Konferencia 2009 - A HR és a megváltozott üzleti környezet
2009.09.23.


HR Konferencia 2009 - A HR-es mint stratéga
2009.09.23.


HR Konferencia 2009 - A HR-es mint motivátor
2009.09.23.


HR Konferencia 2009 - A HR-es mint egészségmegõrzõ
2009.09.23.


HR Konferencia 2009 - A HR-es mint evangelista
2009.09.23.


Blog témakörök
 Coaching - Tréning - rss feed
 Humán források - rss feed
 Munka-magánélet - rss feed
 Szervezet-fejlesztés - rss feed
Rólunk       Kapcsolat       Adatvédelem       Jogi nyilatkozat       Online marketing tanácsadĂłink: Online marketing tanácsadĂłim: ISti (Internet StratĂ©gia TervezĹ‘ Iroda)