Bejelentkezés   regisztráció   Elfelejtett jelszó  
 
Български
Expat life (CEE region)
Magyarország
Üzleti és humán témában ÍRUNK blogokat, BESZÉLGETÜNK
élő adásban és SZAKTUDÁST osztunk meg egymással.

Milyen coachingot akarnak egyes vezetők?

2010.01.27. (10 db hozzászólás) [szerző:Kiss György Ádám]

coachingCoachként a fejlesztés, fejlõdés fontos számomra, de hogy lehet az, hogy ezt nem minden vezetõ akarja?

Egy friss élményemet szeretném megosztani Veletek: dolgoztam nemrég egy energetikai cég vezetõivel és ami döbbenetes volt számomra, hogy az öt fõs vezetõi csapatból csak ketten akartak a saját fejlõdésükkel is foglalkozni, a szervezet átalakítását mindannyian nagyon támogatták és ezért kérték a coachingot is, de azt, hogy ez összefüggésben van egy belsõ fejlesztéssel, azt már nem fogadták el.

Ez a mozzanat indította el a gondolataimat.

A legizgalmasabb itt éppen az, hogy milyen gondolkodásmód szükségeltetik vajon egy ilyen vezetõi megnyeréséhez?

Visszaléptünk volna az idõben?

Elképzelhetetlen az, hogy csak a külsõ körülményeket alakítjuk át és a belsõ, személyes világot nem. Gondoljuk tovább: ha magánéletünkben szeretnénk változtatni,  ott is sokszor kikerüljük a belsõ renoválást… A külsõt jóval fontosabbnak tartjuk, pedig ez a MELLÉNYÚLÁSUNK felbillentheti az egyensúlyunkat is.

Ma már ott tartunk, hogy lesz külsõ vezetõi intervenciók fejlesztésére specializálódott coahing és lesz belsõ világot fejlesztõ coaching vajon...?

Témakörök: coaching


Share/Save/Bookmark
  új hozzászólás küldése >>

  Dr. Németh Zoltán - http://www.enetha.com
és tovább folytatva a sort "szakmai" coaching, fõleg felsõvezetõknek. Õk azok, akik már nem szívesen mennek el egy 2 napos készségfejlesztõ képzésre, mert az nem lehet eléggé fókuszált az õ idõbeosztásuknak.
Például a prezentációs készségek fejlesztése esetén (ahol sok Péter-elves, vezetõt látni) az egyetlen megoldás a fókuszált, egyéni szakmai fejlesztés (én ezt prezentációs klinikának hívom).
Ennek még nincs igazi kultúrája itthon. Ha nem tárgyalok elég jól, mint felsõvezetõ, akkor kihez forduljak? Hol lehet találni egy-egy kompetencia esetén top-szakértõt?
Egyelõre marad a szájhagyomány, ami sokszor torzít.

nemethzoli
új hozzászólás küldése >>
  Kiss GyĂśrgy ÁdĂĄm - Szakértőnk adatlapja

Kedves Zoltán,


A hozzászólásából azt emelném ki, hogy: nagyon jó, ha valaki ennyire tudja, hogy mit akar!

Igaza van a tréningekkel kapcsolatban. A központilag megszervezett tréning nem biztos, hogy a legjobb idõben jön, lehet, hogy az én saját fejlõdési folyamatom máshol tart, vagy másik témával szeretnék foglalkozni. Akkor mit tegyek?

Itt jön az a fontos rész, hogy egy vezetõ megfogalmazhatja -e a saját igényeit? Nagyon sok HR-es teret nyit ennek, de sokszor elõfordul az is, hogy a HR jobban tudja hogy a vezetõnek most éppen mire van szüksége...

Pontosan ezeknél a dilemmahelyzeteknél jó a coaching variabilitása, hogy itt a legfontosabb éppen az, hogy egyéni igényekre tud reagálni. Szabadon dönthet a vezetõ mikor, mit és milyen ritmusban szeretne fejleszteni.

Gondoljuk el, hogy mennyi a megtérülése egy nyögvenyelõs tréning tananyagának szemben egy célirányos coaching-gal.
új hozzászólás küldése >>
  Dr. Németh Zoltán - http://www.enetha.com
Kedves György!

Egyetértek, fõként az utolsó mondattal.
Nagy hiányossága a hazai képzéseknek, hogy minimális a jövedelmezõség (ROI) mérése. Ennek következtében sok a kidobott képzés, hiszen ha nem tudjuk, hogy "veszteséges", újra meg újra megszervezik ugyanazt a gyenge képzést.
Pedig a jövedelmezõségi képlet egyik fele mindig könnyen számolható. A költség oldal felállításának adatai (tréningköltség, utazás, kiesõ munkabér, szállás, étkezés) egyetlen HR-esnek sem jelenthet akadályt.
A számláló már kissé nehezebb ügy. Nagyobb projekteknél (sok ember vagy komplexebb képzés) egészen biztosan megéri számolni, pontosabban modelt építeni erre.
Talán ez a blog is segít abban, hogy ezek a mérések egyre gyakoribbak és tudatosabbak lesznek.

nemethzoli
új hozzászólás küldése >>
  Kálmán Károly - http://humanlead.hu
Kedves György!
Én is úgy vélem, hogy az utolsó mondatában van "a kutya lényege eltemetve". A nyögvenyelõs tréninghez képest ugyanis bármi versenyképes. Hozzáteszem, a nyögvenyelõs coachinghoz képest is:-)
Azt látom, hogy tréning név alatt gyakran végignézetnek a delikvensekkel egy 96 szlájdos ppt-t és a megrendelõ ettõl várja az eredményt...csakhogy az ember nem így mûködik. Tudati úton sok mindent el lehet sajátítani, de attitüdöket, kompetenciákat nem. Ehhez kézzel fogható tapasztalat kell, amit az elõbb említett ppt, vagy akár flip chart nézés- sajátosságainál fogva- nem tud biztosítani. Egy hiteles coach-vagy egy gyakorlati alapokra helyezett trénig ehhez képest könnyen mûvel csodákat.
új hozzászólás küldése >>
  Kiss GyĂśrgy ÁdĂĄm - Szakértőnk adatlapja
Kedves Zoltán!

Igen, igaza van, a legfontosabb része ennek a munkának a mérhetõség, a megtérülés lenne. Erre vannak egészen  biztató külföldi tapasztalatok. Hogy csinálják, mit érdemes ebbõl itthon meghonosítani, ezekre is kereshetjük a válaszokat.

Ezen kívül még egy szempontot szeretnék a beszélgetésbe belekomponálni.

Mérhetõbb lenne ez a munka, ha folyamatban gondolkodna a megrendelõ és persze a tréner is.

És akkor jöjjön egy merészebb kijelentés:

A magyarországi tréning kultúrához hozzátartozik -sajnos - hogy, a szervezetek, cégek nagy része fél? tart? a folyamatba ágyazott képzésektõl, fejlesztésektõl.

Ez van. Miért alakult ki ez a hagyomány? Ezt a kérdés is izgalmas lehet.

Üdv,
Ádám
új hozzászólás küldése >>
  Kiss GyĂśrgy ÁdĂĄm - Szakértőnk adatlapja
Kedves Károly!

A beszélgetésbe egy újabb fontos szempontot hozott be, köszönöm:

Igen, jól látja, a rengeteg "oktatós", kivetítõs tréning helyett gyakoroltatós, a nehéz vagy fejlesztendõ helyzetek kipróbálására figyelõ tréning lenne jó.

Ha én kipróbálok, meg tapasztalatok egy új kommunikációs formát, egy vezetõi intervenciót, akkor azzal nagyon sokat profitálok.

NA, de akkor miért nem ez történik? 

Mert ahhoz a munkához nem lenne elég az általam - felmelegíthetõ tréning - konzervnek hívott anyag, hanem szükség lenne a tréner részérõl, helyzetfelismerõ képességre, spontaneitásra, variálható, alakítható, életszagú, ott születõ " tananyagra". De ezt meg kevés tréner tudja, vagyis marad a megírt szó szerint felmondott tréneri szöveg, ez bemagolható és úgy néz ki mintha fontos dolgok történnének....

Lássuk be a cégek ebben partnerek, sokszor nem akarnak valódi változást, fejlõdést, hanem csak el akarják játszani, hogy mennyire fontos a fejlesztés. Itt tartunk.

Üdv,
Ádám
új hozzászólás küldése >>
  Jószai Nóri - http://www.hrcafe.eu/joszai-nora
Kedves Ádám!

Nagyon örülök, hogy felvetetted ezt a témát, saját tapasztalataim alapján nagyon egyet tudok érteni minden elõttem szólóval. Valóban nagyon nehéz a cégeknél elérni, hogy PP prezi nélkül is úgy érezzék, komoly dolgok történhetnek. Én nagyon szeretem a gyakorlatra, "saját bõrre" épülõ közös munkát. Ezt azonban tényleg nagyon nehéz számszerûsíteni, kipipálni. Személyes tapasztalatom, hogy sok közép és felsõvezetõ nem is igazán tud mit kezdeni egy belsõ történéssel, lelki folyamattal. Talán túl megfoghatatlan.
Ráadásul nagyon fontos figyelembe venni a csoportos munka "veszélyeit" is: a kollégák elõtt el kell ismerni, hogy van nehézség, probléma, van olyan helyzet, amit nem tudok megoldani...
És ez mindig nagyon más, mintha minenki látja, de kimondatlan marad.
Szóval a tréning mûfajban elérni, hogy ne csak tematika szerinti konkrét tudást akarjanak kapni, hanem saját, belsõ világukban is vállalják a történés lehetõségét ma kis hazánkban elég nehéznek tûnik.
Nóra
új hozzászólás küldése >>
  Dr. Németh Zoltán - http://www.enetha.com
Kedves mindenki,

Örülük minden fórumnak, ahol felvetõdik a "favágó" tréningek kérdése. Sajnos a válság elõtti idõkben óriási divatja volt a konzerv tréningeknek. És valljuk be egy több ezer fõs banki képzés esetén van is létjogosultsága. :-))))
A válság azonban rendet teremt. Egyrészrõl ezekre a képzésekre eltûntek az igények, másrészrõl aki tréninget vesz az ma sokkal jobban megnézi, hogy mit vesz. Harmadrészt az ügyfelek egyre inkább TRÉNERt és nem TRÉNINGANYAGOT vesznek.
Persze egy egy nagyon konzervatív piac, lassan változik és nem szereti annyira az újdonságokat. (elnézést a kivételektõl)

nemetzoltan
új hozzászólás küldése >>
  Jószai Nóri - http://www.hrcafe.eu/joszai-nora
Kedves Zoltán!

A tréninganyag vagy tréner kérdésben picit vitatkoznék. Az elmúlt idõszakban a versenyszférában és a közszférában is találkoztam ezzel a problémával. Mindkét esetben egy kész "csomagot" vettek vagy terveznek megvenni. Véleményem szerint leginkább a hozzáértés hiánya miatt (egyik cégnél sincs HR) lecsaptak a hangzatos szavakra, és elhitték, hogy arra van szükségük, amit ajánlanak nekik.
Persze ennek ellenkezõjét is tapasztalatom.
új hozzászólás küldése >>
  Dr. Németh Zoltán - http://www.enetha.com
Hát pont erre van a HRcafe.
Mindenki tanulja meg, hogy ne vegyen konzervet :-) ...... mert az hosszú távon nem egészséges.

nemethzoltan
új hozzászólás küldése >>

vissza az előző oldalra  

További bejegyzések a témakörben
-

Berobbantak a kis szolgáltatók a változásmenedzsmentbe

2016.11.04.
-

Tréningpiac 2012 - a tények!

2013.09.30.
-

Meghivo

2013.09.05.
-

A vakfolt nem tabu többé

2013.03.20.
-

Prezi.com: divatos játékszer vagy hasznos eszköz?

2013.01.30.
-

Coaching Határok Nélkül 2. évad

2012.06.19.
-

Frank Bresser 2.0

2012.02.09.
-

Lean hatás a HR-ben

2012.02.03.
-

Frank Besser 2012. február 6.

2012.02.01.
-

Átlátszó hazugságok

2011.12.19.
-

Mark Powel, the Power

2011.12.16.
-

Hogyan motiválható az Y generáció? (Europ Assistance)

2011.12.13.
-

A megoldásközpontú paradigma szerepcentrikus szemmel

2011.12.06.
-

A grafikus jegyzetelés és facilitálás

2011.11.25.
-

Tréning piac 2010 – Haldokló dinoszauruszok, izmosodó tigrisek

2011.10.26.
-

Miért nem szeretik a coachok az ügyfélszerzést?

2011.10.04.
-

Erőforrás-probléma térkép építése a coaching során

2011.09.16.
-

A Shackleton-modell, avagy hogyan válhatunk igazi vezetővé?

2011.07.29.
-

Mellékvágányon - A karrier coaching kockázatairól

2011.07.07.
-

Happy-k-e a sheetek?

2011.05.16.
-

TEDx: A motiváció 3.0 fényes győzelme

2011.03.29.
-

Tréningpiac III.: A meztelen igazság

2011.02.21.
-

Motiváció 3.0

2011.01.28.
-

Dinoszauruszok, tigrisek, gazellák és hangyák Tréningpiac 2007-2010 2. rész

2011.01.17.
-

A tréningpiac számokban 2007-2010 (I. rész)

2010.12.08.
-

A coaching tevékenység vagy szakma?

2010.11.10.
-

Egy csoport szervezésének története - indító gondolatok

2010.11.05.
-

150 milliárd forint mér(het)etlenül

2010.10.15.
-

Coaching irányzatok összecsapása

2010.09.29.
-

Szösszenetek a lojalitásról

2010.09.03.
-

A játék a legkevésbé játék

2010.09.01.
-

Vezetők is tanulnak a coach anekdotákból

2010.08.17.
-

Motiválás lyukas zsebbel

2010.07.19.
-

Mozgásban vagyunk

2010.07.09.
-

A játék még kevésbé játék

2010.07.08.
-

Hurrá, itt a nyár?

2010.06.30.
-

A játék nem játék

2010.06.21.
-

Mire van időnk?

2010.06.09.
-

Kedves virtuális vagy valós szenvedély beteg sorstársaim (a kávéra értve)

2010.05.31.
-

Fordított kulturális sokk

2010.05.04.
-

Megváltozott munkaképesség minden szempontból képességcsökkenést jelent?

2010.02.26.
-

Story telling coaching

2010.02.19.
-

Ki is Werner Vogelauer?

2010.02.08.
-

Teszteljünk vagy ne teszteljünk?

2010.02.01.
-

Karrier coaching - avagy híd az álom-melóhoz

2010.01.21.
-

Mire jó a pszchodráma a coachingban?

2010.01.13.
-

A ROSSZ kérdések - F. Várkonyi Zsuzsa

2009.12.16.
-

Határvonal coaching és terápia között

2009.12.04.
-

Új a szűröm, a szögre van felakasztva

2009.11.28.
-

Madarat tolláról - Vezetőt coacháról

2009.11.25.
-

Van katartikus kérdés?

2009.11.19.
-

Outplacement coaching

2009.11.17.
-

Innovációt tessék!

2009.11.16.
-

Te Gestalt-os, NLP-s vagy TA-s coach vagy?

2009.11.12.
-

Kompetencia vagy módszertan? II. rész

2009.11.11.
-

Emberek közt hatékonyan

2009.11.04.
-

Egy kísérlet

2009.10.29.
-

Ott voltam a II. Coaching Konferencián...

2009.10.19.
-

A CEO és a motorkerékpár - ápolás művészete

2009.10.09.
-

Tranzakcióanalízis alkalmazása szervezetfejlesztésben és coachingban

2009.10.05.
-

Tranzakcióanalízis: Eric Berne - Cafepedia blog

2009.10.05.
-

HR Konferencia 2009 - A HR-es, mint evangelista II. – avagy a HR szerepe a XXI. században

2009.09.29.
-

HR Konferencia 2009 - HR-es mint motivátor

2009.09.29.
-

Coaching Konferencia

2009.09.28.
-

A HR-es mint evangelista

2009.09.18.
-

Mekkora a coaching megtérülése?

2009.09.17.
-

Sok dudás egy csárdában, avagy tehetségekből egységes csapat

2009.09.16.
-

A HR-es mint coach

2009.09.15.
-

Adaptív coaching workshop II.

2009.09.09.
-

Tranzakcióanalízis kulcsfogalmainak gyűjteménye - Cafepedia blog

2009.09.05.
-

Ki a kulcsember?

2009.09.02.
-

Adaptív coaching módszertan

2009.08.31.
-

Kenyeret és cirkuszt a népnek!

2009.08.26.
-

Forrószék ma!

2009.08.12.
-

Kompetencia vagy módszertan?

2009.08.06.
-

Falak után sikátorok

2009.08.05.
-

Coach / tréner / tanácsadó?

2009.07.29.
-

Elakadás

2009.07.22.
-

Sasmese

2009.07.20.
-

Nők a férfi homokozóban

2009.07.15.
-

Vezetői felelősség

2009.07.08.
-

Üzleti coaching telefonon

2009.07.03.
-

Marketing = kreativitás?? Ugyan már kérem!

2009.06.30.
-

Értéket adni vagy hasznosnak bizonyulni?

2009.06.22.
-

Az a bizonyos első...

2009.06.14.
-

Értő hallgatás, hallgatva vezetés

2009.06.11.
-

Hogyan kommunikál válságban egy jó vezető?

2009.06.09.
-

Coaching folyamat - Cafepedia blog

2009.04.25.
-

Coaching fogalmak - Cafepedia blog

2009.04.20.
-

Csoport - Cafepedia blog

2009.04.20.
vissza az előző oldalra  
Forrószék
Forrószék
Forrószék archívum
Műhelymunkák
Műhelymunkák
xing
twitter linkedin
Kérdezzen szakértőinktől
AszalĂłs PĂŠter - Coaching - Tréning - Szervezet-fejlesztés - Aszalós Péter
Coaching - Tréning
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


BĂĄn Zsuzsanna - Coaching - Tréning - Bán Zsuzsanna
Coaching - Tréning
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Bokor Attila - Coaching - Tréning - Szervezet-fejlesztés - Bokor Attila
Coaching - Tréning
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Dr. NĂŠmeth ZoltĂĄn - Coaching - Tréning - Dr. Németh Zoltán
Coaching - Tréning
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Hegyi Zsuzsa - Coaching - Tréning - Hegyi Zsuzsa
Coaching - Tréning
Rovatvezető
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


JĂłszai NĂłra - Coaching - Tréning - Posao - Privatni Život - Jószai Nóra
Coaching - Tréning
Posao - Privatni Život
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


MolnĂĄr Attila - Coaching - Tréning - Szervezet-fejlesztés - Molnár Attila
Coaching - Tréning
Szervezet-fejlesztés
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Nagy Andrea - Coaching - Tréning - Humán források - Munka-magánélet - Szervezet-fejlesztés - Nagy Andrea
Coaching - Tréning
Humán források
Munka-magánélet
Szervezet-fejlesztés
Főszerkesztő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Rét Zsófia - Coaching - Tréning - Rét Zsófia
Coaching - Tréning
Szakértő
Kérdezek tőle  
Eddigi kérdések  


Témakör - blog, forrószék
álláshirdetés, álláskeresés, állásváltás, ár-érték, átláthatóság, átszervezés, átvilágítás, életrajz, énállapot, énmárka, értékek, értő hallgatás, önéletrajz, önbizalom, önismeret, új év, ügyfélkezelés, üzleti etika, üzleti intelligencia, 100 manager 1 napja, 2010, AC, Adaptive coaching, ajánló, ajánlattétel, akvárium gyakorlat, alapkő, Alkotói szabadság, alumni, apple, audit, bérgyártás, bértárgyalás, babysitter, belső kommunikáció, belső jelölt, benchmark, bérek és juttatások, bizonytalanság, blog, BP, brand, BSC, buddhizmus, buddhizmzus, Bulgária, business coach, business coaching, Business Partner, cégeladás, cél, cafepdeia, change menedzsment, coach iskolák, coach képzés, coachee, coachig, coaching, coaching bizalom, coaching folyamat, Coaching határok nélkül, coaching konferencia, coaching módszertan, coaching szerződés, coaching-kerekasztal, coahcing, Csíkszentmihályi, család, csapat, csapatépítés, csapatmunka, csoport, csoportdinamika, csoportfolyamat, csoportos coaching, csoportszerepek, CSR, Dave Ulrich, defibrillátor, depresszió, design, DIADAL, dolgozó anyák, dolgozói elégedettség, duktor, e-learning, egészség, egészségmegőrző, egészségmegőrzés, ego, egyedi megoldások, egyensúly, elemzés, elköteleződés, emberi erőforrás, EMCC, empátia, English, erőforrás, Eric Berne, esélyegyenlőség, eszközök, etika, execution, Exkluzivitás, expat, férfi-nő, fókusz, Facebook, Fata László, fejvadász, fejvadászat, feladatkezelés, felmérés, felvásárlás, figyelem, FLOW, fluktuáció, fluktuáció csökkentése, fogyatékkal élő, fogyatékkal élők, forrószék, Frank Bresser, Gamification, GBL, GDP, gender, Generáció, gestalt, grafika, grafológia, GTD, gyes, hálózatkutatás, harmónia, hatékony szervezet, hatékonyság, headhunter, hitelesség, Hogan, home office, hr, HR audit, HR bál, HR igazgató, HR projekt menedzsment, HR szoftver, HR-es, HRM, hroscar, humánátvilágítás, ICF, identitás, improvizációs színház, informatikus, ingyen coaching, innováció, innovációs járulék, integráció, interferencia-létra, interim, interim management, interim menedzsment, intranet, iPhone, Iskola, IT, járulékok, jövő, jövő kutatás, jegyzetelés, Jövő, Julia Foster-Turner, junior, Juttatások, Képzés, kézírás, kézírás elemzés, könyv, könyvbemutató, közös cél, közösségi hálózat, közösségi média, karakter, karrier, karrier coahcing, keresés, kiégés, Kirkpatrick, kiválasztás, kiválasztási módszer, kiválasztási stratégia, Kiválasztás, KKV, kodependencia, kommunikáció, kommunikációs szabályzat, kompetencia, konferencia, korfa, KPI, krízis, kreativitás, kulcsember, kulcsember kiválasztás, kulturális sokk, külső jelölt, laikus defibrillátor, leépítés, Lean, legjobb csapat, legjobb munkahely, Legrand, Lipcsei András, lojalitás, mérés, módszertan, módzsertan, magatartás, Mark Powell, market research, Marketing, maslow, MCC, megoldásközpontúság, megváltozott üzleti környezet, menedzsment, mentálhigiéné, mentális térkép, mentor, mesterkurzus, mobil, modelling, monitoring, motiváció, motivációs levél, motivátor, Motiváció, munka, munka-magánélet, munkaerõpiac, munkaerő, munkaerő felvétel, munkaerőpiac, munkahely, munkahelyi stressz, munkajog, munkáltatói gondoskodás, munkáltatói hozzájárulás, munkanélküliség, munkaszerződés, munkatárs, munkavállaló, Munkavállalói élmény, mystery consumer, mystery shopping, nők, Nagy Andrea, nemi szerepek, NLP, non-verbális kommunikáció, nyitottság, nyugdíjpénztár, nyugdíjprogram, ODWS, online, online marketing, online szervezet, optimization, organisation development, outplacement, Ösztönzés, pályázó, párkapcsolat, póker, partnerség, personal brand, personal branding, personal hungary, personal hungary;, Ph.D., piac, piackutatás, pozitív, pozitív énkép, pozitív párbeszéd, próbavásárlás, prezentáció, probléma, profil, profit, projekt, projekt menedzsment, pszichodráma, pszichológia, részmunkaidő, recesszió, Referencia, referencia ellenőrzés, referencia levél, research, ROI, Sabbatical, sajátélmény, self branding, senior coach, social recruiting, stratéga, stratégia, stressz, stressz tolerancia, stresszinterjú, szívritmuszavar, szabályok, szabályzat, Szabó Zsófia;, szakképzési hozzájáulás, szakmák, személyes diszfunkciók, személyes márka, személyiség, személyiség fejlődés, személyiségteszt, szerep, szerepcentrikus módszer, szerepcentrikus megoldás, szerepek, szerepjáték, szervezet, szervezetefejlesztés, szervezetfejlesztés, szervezetfejlesztés;, szervezeti diagnosztika, szervezeti kultúra, szervezeti kultúra mérés, szervezeti struktúra, szimbólum, szociális kívánatosság, szolgálati közlemény, sztrók, szupervízió, szupervizor, tárgyalás, Tárgyalástechnika, társadalmi felelősségvállalás, távmunka, történetmesélés, TA, tanácsadás, tanácsadó, tanácsadócégek, tapasztalati tanulás, team choaching, TED, TEDx, tehetség, teljesítmény előrejelzés, teljesítményértékelés, terápia, terjeszkedés a régióban, tervezés, tervezés, testbeszéd, teszt, TM, Toborzás, tréner, tréning, tréningpiac, transaction-analisys, tranzakcióanalízis, twitter, USP, vállalati folyamatok, vállalati kultúra, vállalkozás, válság, változás, változásmenedzsment, várandósság, vélemény, változásmenedzsment;, változások, versenytárselemzés, versenytárselemzés stratégia, vezetés, vezetés transzformáció, vezető, vezető kiválasztás, vezetői felelősség, vezetői identitás, vezetésfejlesztés, vezetői kiválasztás, viselkedés, viselkedés előrejelzés, vizualizálás, web2, webinárium, workshop, Y generáció
Blog témakörök
 Coaching - Tréning - rss feed
 Humán források - rss feed
 Munka-magánélet - rss feed
 Szervezet-fejlesztés - rss feed
Rólunk       Kapcsolat       Adatvédelem       Jogi nyilatkozat       Online marketing tanĂĄcsadĂłink: Online marketing tanĂĄcsadĂłim: ISti (Internet StratĂŠgia Tervező Iroda)